Budućnost je u
Milenijum osiguranju

Siguran posao u osiguravajućem društvu je naš
imperativ – budite i vi deo Milenijum osiguranja.

Milenijum osiguranje teži da kroz znanje, iskustvo i posvećenost korisnicima pruži osećaj bezbednosti u poslu koji vode i uopšte u životu. Imperativ poslovanja prenosimo i na ideju brige o zaposlenima, koji pored radnog odnosa u uspešnom osiguravajućem društvu i dobrih finansijskih uslova, imaju i mogućnost stalnog usavršavanja, kao i napredovanja u karijeri.

Osigurajte svoju karijeru u Milenijum osiguranju

Ukoliko ste ambiciozna, komunikativna i kreativna osoba posao u Milenijum osiguranju je posao za vas. Postanite deo našeg tima čija je vizija da bude lider u kvalitetnom pružanju osiguravajućih usluga, a mi vam nudimo odlične uslove rada u dinamičnom okruženju.

Osiguraj svoju budućnost sa namaKonkurišite kod nas

Mi vam omogućavamo:
Dobre finansijske uslove
Napredovanje i usavršavanje
Povoljno zdravstveno osiguranje

Plate, bonusi, nagrade

Vrlo smo ponosni na uspehe našeg društva, te vodimo brigu o našim zaposlenima kako u pogledu usavršavanja tako i u pogledu dobrih finansijskih uslova koje nudimo, sa adekvatnom politikom nagrađivanja najboljih zaposlenih.

Napredovanje i usavršavanje

Kako bismo svakom od zaposlenih omogućili da unaprede i steknu nove veštine u svetu osiguranja, posebnu pažnju posvećujemo edukaciji i unapređenju znanja svojih zaposlenih kroz rad sa vodećim stručnjacima iz oblasti osiguranja i kroz učešće na stručnim seminarima i konferencijama.

Zdravstveno osigurani

Obezbedili smo povoljno dobrovoljno zdravstveno osiguranje kako bismo pomogli našim zaposlenima u pravovremenoj zdravstvenoj zaštiti i olakšali brigu o zdravlju, sa atraktivnim i konkurentnim paketima Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Sport i druženje

Svesni koliko je timski duh važan za uspeh mi ga negujemo i kroz sport i druženje. Iz tog razloga svake godine organizujemo različite sportsko-rekreativne događaje, među kojima su zaposlenima omiljeni sportski susreti Adris grupe.

Praznici su uvek veseli kod nas

Imajući u vidu da nas praznični periodi zbližavaju i gajeći timski duh, u Milenijum osiguranju svake godine za novogodišnje praznike organizujemo adekvatne događaje, a za najmlađe članove tima, vaše mališane, obezbeđujemo novogodišnje paketiće.

Vrednosti
Milenijum osiguranjaPOSVEĆENOST

Svaki zaposleni predstavlja važan deo tima Milenijum osiguranja. Mi pojedinačno i timskim radom doprinosimo kontinuiranom unapređenju poslovanja čiji je cilj pružanje visoko kvalitetne usluge osiguranja našim klijentima. Naša posvećenost ogleda se u tome da u svakodnevnom radu razmenjujemo znanja i iskustava u saradnji sa kolegama, kako bi svi zajedno i svako ponaosob bili ponosni na svoj rad i našu kompaniju.

ODGOVORNOST

Odgovorno pristupamo svakom zadatku, potrebama naših klijenata, svojim kolegama I kompaniji čiji smo deo.

INTEGRITET

Razvijamo kulturu poverenja kako međusobno, tako i prema našim klijentima. Naš cilj jeste da svi naši klijenti uvek budu blagovremeno i u celosti informisani o uslovima i detaljima saradnje sa nama. Čvrsto se držimo najviših profesionalnih standarda, cenimo svoj tim i svakog klijenta. Jačamo međusobno poverenje, postupajući u svim situacijama u skladu sa etičkim normama.

USPEH

Verujemo u sebe i radimo najbolje što možemo, ispunjavajući potrebe naših klijenata. U tom odnosu trudimo se i uspevamo da prevaziđemo svaku moguću prepreku. Zbog toga, zajedničkim snagama, postižemo najbolje rezultate za svoje klijente i za kompaniju.

Kreativnost i inovacija na delu

„Nakon pet godina rada, stečenog iskustva i konstantnog napredovanja u karijeri shvatam da je pozicija u prodaji osiguranja namenjena za sve ljude koji imaju veliku ambiciju i želju da postignu nešto što zaista zavisi od njih samih i nešto što grade za sebe. Kako u stručnom usavršavanju tako i u finansijskom smislu ova pozicija donosi satisfakciju i mogućnost učestvovanja u različitim sferama privrede. Fleksibilno radno vreme kao pogodnost za mlade ljude, a i one koji imaju porodice potvrđuje da dobra organizacija ujedno omogućava da volite svoj posao, unapređujete sebe i imate privatan život. Danas posle pet godina rada u prodaji ponosna sam na svoj tim, kolege i okruženje u kojem je veliko zadovoljstvo raditi.“

Nikoleta Marjanović,
sektor za prodaju osiguranja

„U Milenijum osiguranju radim od marta 2016. godine kao Viši samostalni savetnik za prodaju neživotnog osiguranja. Smatram da je rad sa ljudima ujedno jedan od izazovnijih, ali i plemenitijih poslova jer zahteva razumevanje, empatiju i umeće slušanja potreba i mogućnosti drugih, a potom i znanje kako da u skladu sa time ponudite odgovarajući proizvod. Rad u Milenijum osiguranju nudi dinamičnost, kreativnost, upoznavanje novih ljudi, fleksibilno radno vreme, dobru zaradu i konstantno usavršavanje i napredovanje. Uz malo truda i ambicije uspeh je zagarantovan.“

Milica Kokanović,
sektor za prodaju osiguranja

Radni prostor koji inspirišeUpoznajte nas još bolje na društvenim mrežama

Imate pitanje?

Pišite nam putem mejla i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.
JAVITE SE PUTEM MEJLA
Na vrh