Kada planirate putovanje, uz dokumentaciju, precizan spisak za pakovanje i mapu sa obeleženim znamenitostima, biće Vam potrebna i sigurnost koju donosi kvalitetna zdravstvena zaštita, tj. Milenijum putno osiguranje, naročito u inostranstvu, gde je medicinska pomoć izuzetno skupa.

Bez obzira da li se spremate za letovanje, zimovanje ili last minute putovanje, neophodnost zdravstvene zaštite u vidu brze i efikasne medicinske pomoći prilikom nesrećnih slučajeva ili iznenadne bolesti je ista. Budite potpuno bezbrižni u pripremi za odmor i na samom putovanju.

Uštedite vreme i obezbedite pravovremeno putno osiguranje iz udobnosti sopstvenog doma. 

Milenijum putno osiguranje (osiguranje na putu) pokriva široke rizike u individualnom, grupnom ili porodičnom osiguranju i podjednako je važno ukoliko idete na službeni put koji traje svega nekoliko dana ili putujete na egzotičnu destinaciju gde ćete boraviti nekoliko nedelja. Naročito je važno da i stariji sugrađani, prilikom posete članovima porodice u inostranstvu imaju zaključenu polisu putnog osiguranja koja pokriva troškove lečenja i medicinske asistencije.

Za sve ljubitelje online kupovine, ali i one koji se često zbog povoljnosti odluče za last minute putovanja, Milenijum je omogućio da polisu obezbedite bez odlaska u filijalu.

Putem Milenijum webshop-a možete za nekoliko minuta nabaviti Milenijum putno osiguranje online. Potrebno je samo da popunite kratak formular i ubrzo ćete na mejl dobiti svoju polisu.

Osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu nije samo zdravstveno putno osiguranje. Milenijum putno osiguranje podrazumeva čitav paket putne asistencije koji će Vaša putovanja učiniti bezbrižnim i bezbednim.


Šta pokriva polisa Milenijum putnog osiguranja, tj. Milenijum paket putne asistencije?

   1. Trenutna pomoć lekara – zdravstvena podrška bez dodatnih troškova

Pokriće troškova lečenja i medicinske asistencije obuhvata troškove pružanja neophodne medicinske pomoći zbog iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja. To znači da, ukoliko Vam bude potrebno, ambulantno i bolničko lečenje, nabavka lekova i materijala, prevoz do najbliže bolnice, dijagnostika, hitna operacija, stomatološka usluga i slično, troškove nećete platiti Vi, već osiguravajuća kuća.
Uz to, segment medicinske asistencije podrazumeva da ćete 24h dnevno moći da dobijete potrebne informacije.

   2. Putna asistencija – prava informacija u svako doba

Svako putovanje može biti avantura, ali se od nepredviđenih okolnosti teško možemo zaštititi. Zato je neophodno imati sigurnost i podršku bez obzira na situacije koje nas mogu zadesiti. Putna asistencija obezbeđuje pružanje informacija o odabranoj destinaciji, savetovanje u slučaju hitnog putovanja i prenos drugih informacija, kao i hitnih poruka.

   3. Pravna asistencija – stručna i administrativna pomoć na putu

Ukoliko Vam je tokom putovanja neophodna pravna zaštita, pravna asistencija u okviru Milenijum paketa putne asistencije podrazumeva upućivanje osiguranika na advokata, lokalne organe vlasti, ambasadu ili konzulat, kao i eventualno obezbeđivanje prevodioca i administrativne pomoći za lične i putne isprave tj. celokupno organizovanje pravne pomoći.

   4. Osiguranje prtljaga od krađe i oštećenja

Osiguranje prtljaga je istinski neophodan korak u putnom osiguranju, jer na putovanja često nosite neke od najvažnijih, najdražih ili najskupljih stvari. S obzirom da širom sveta više od 20 miliona ljudi godišnje prijavi izgubljen ili oštećen prtljag, rizik je previše veliki da biste mogli da priuštite odlazak na putovanja bez osiguranja prtljaga.

Bilo da ste polisu nabavili u nekoj od naših filijala ili se zbog brzine odlučite da preuzmete putno osiguranje online, osiguranje na putu obezbeđuje sledeća osiguravajuća pokrića:

    • Za ceo svet osim SAD, Japana, Kanade i Australije osiguravajuće pokriće iznosi do 30.000 EUR
    • Za SAD, Japan, Kanadu i Australiju, osiguravajuće pokriće iznosi 15.000 EUR

Dodatno pokriće za Covid 19

Milenijum osiguranje je, prateći aktuelnu situaciju izazvanu virusom Covid 19, uvelo mogućnost kupovine putnog osiguranja sa dodatnim pokrićem za Covid 19, koje osiguranicima pokriva neophodnu medicinsku pomoć za slučaj zaražavanja koronavirusom, kao i povratak u Srbiju. Na ovaj način, Milenijum osiguranje se pobrinulo i o turistima koji odluče da se zapute ka inostranim destinacijama, kako bi bezbrižno proveli svoje letovanje, uz mogućnost ugovaranja dodatnog pokrića za Covid 19.

Dodatno pokriće za Covid 19 obuhvata:

- pokrivene troškove za medicinsku pomoć i u slučaju iznenadne infekcije virusom Covid 19, kao i troškove prevoza radi pružanja adekvatne pomoći i usluge hitne medicinske evakuacije, odnosno povratka osiguranika u zemlju prebivališta, do limita navedenog na polisi.

 
Teritorijalno pokriće za doplatu za Covid 19

Dodatno pokriće za Covid 19 odnosi se na teritoriju cele Evrope, uključujući Tursku i Rusiju, kao i na teritoriju Egipta, za putovanje koje traje najduže 30 dana.

Dodatno pokriće od otkaza turističkog aranžmana

Ukoliko nepredviđene okolnosti dovedu do toga da morate da otkažete svoje putovanje, naša polisa će Vam pomoći da, u skladu sa Uslovima našeg osiguranja, pokrijete deo svojih troškova, odnosno da povratite deo novca koji ste već uplatili turističkoj agenciji.

 

Gde kupiti polisu?

- u ekspoziturama Milenijum osiguranja širom Srbije,

- u turističkim agencijama sa kojima Milenijum osiguranje sarađuje, kao i

- putem našeg webshop-a 

 
Jednostavno, brzo i sigurno do Milenijum putnog osiguranja. 
Bez odlaska u filijalu. 

Završite sve online. Dostupno 24/7.


Polisa putnog osiguranje za samo nekoliko minuta.

Putujte bezbrižno sa Milenijum osiguranjem.

Na vrh