Mar 6, 2023

Sajamske pogodnosti uz kupovinu Kasko osiguranja u Milenijum osiguranju


55. Međunarodni sajam automobila, koji će se održati od 22. do 28. marta 2023. godine u Beogradu, idealna je prilika za posetioce koji žele da iskoriste sajamske pogodnosti za kupovinu automobila, ali i za one koji bi hteli da obezbede najbolje kasko osiguranje za svog četvorotočkaša i uz to da dobiju koristan poklon.

Kao tradicionalni učesnik ove atraktivne sajamske manifestacije, Milenijum osiguranje i ove godine akcenat stavlja na svoje polise osiguranja motornih vozila, u prvi plan ističući najkompletnije osiguranje automobila – Kasko osiguranje.

Vlasnici automobila znaju da je ovo osiguranje najbolje i najkompletnije osiguranje, naročito važno za nova vozila. Polisa Kasko osiguranja koju nudi Milenijum osiguranje obuhvata pokriće glavnih rizika: saobraćajne nezgode ili oštećenja na parkingu, pad ili udarac nekog predmeta, krađu, požar ili eksploziju, kao i vremenske nepogode.

U nameri da svojim osiguranicima uvek ponudi dodatnu vrednost, Milenijum osiguranje je za kupce polise Kasko osiguranja tokom trajanja Međunarodnog sajma automobila pripremilo i korisne poklone. Uz svaku polisu Kasko osiguranja ugovorenu na štandu Milenijum osiguranja tokom trajanja ove sajamske manifestacije ugovarači dobijaju mogućnost da izaberu jedan poklon: mali set alata za automobil i domaćinstvo, vaučer za uslugu „Mobilni vulkanizer“, vaučer za uslugu reparacije stakala ili protivpožarni aparat za automobil, dok traju zalihe.

Sa druge strane, ukoliko želite da osigurate automobila za manji budžet, u ponudi Milenijum osiguranja je i polisa Paket 5+. Ova polisa pokriva pet najčešćih rizika, osiguravajući Vas, Vaše vozilo i putnike u njemu za svega 3.600 RSD godišnje. U pokrivene rizike se ubrajaju osiguranje lica u putničkim vozilima od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, osiguranje od loma stakala na vozilu, pokriće troškova pomoći na putu vlasnicima vozila, osiguranje putničkih vozila usled prirodnih rizika i zamensko vozilo.

Ukoliko se dvoumite u vezi sa izborom polise, ljubazno i stručno osoblje Milenijum osiguranja će Vam obezbediti više informacija o svakoj polisi i pomoći Vam da donesete odluku koja je najbolja za Vas i Vaše vozilo, a u skladu sa specifičnim zahtevima i mogućnostima. Štand Milenijum osiguranja na 55. Međunarodnom sajmu automobila možete posetiti svakog dana tokom trajanja manifestacije u hali 1 Beogradskog sajma.

Za više informacija o sajamskim pogodnostima možete pozvati naš Call centar na 011 715 23 00.

Picture gallery

Na vrh