Jan 10, 2022

Drugi put zaredom, Milenijum osiguranje je podržalo odbojkaški kamp koji organizuje Sportsko udruženje Vladimira Vanje Grbića


Ove godine, zimski odbojkaški kamp se održava u dve smene, u periodu od 08. do 22. januara 2022. godine u Valjevu. Učešće je predviđeno za oko 160 dece starije od osam godina, sa kojima će raditi profesionalni treneri. Cilj je da kroz sport mladi polaznici steknu važne životne veštine, poprave motivaciju i samopouzdanje.

„Ideja je da se u kontinuitetu radi sa decom, kako bi osim u letnjem, imali prilike da se druže i treniraju i u zimskom kampu. Želja naših mladih sportista za druženjem i kvalitetan rad koji pokazuju, motiviše i nas trenere, i pomaže nam da prepoznamo njihove talente. Uz odbojkaške treninge organizovaćemo i doček srpske Nove godine na trgu u Valjevu za polaznike kampa. Kao i uvek, uz nas je i naše Milenijum osiguranje koje se brine da svi učesnici kampa budu osigurani od bilo kakve neprijatnosti“, kaže Vanja Grbić, proslavljeni srpski odbojkaš.


Ljubiša Veljković, predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja dodao je da će naša firma uvek biti podrška mladima i sportu, kako bismo doprineli edukaciji dece i omladine u bavljenju fizičkim aktivnostima.


„Akcije koje promovišu obrazovnu i vaspitnu funkciju sporta, prevashodno kod mladih, nešto je što će Milenijum osiguranje uvek pomagati, jer to je deo naše odgovornosti prema društvu“,  istakao je Veljković.


Milenijum osiguranje je za sve učesnike kampa obezbedio polise osiguranja od posledica nesrećnog slučaja i polisu osiguranja od odgovornosti organizatora iz priređivanja pojedinačnih sportskih i drugih priredbi.

Na vrh