Jan 22, 2020

MILENIJUM OSIGURANJE PREDSTAVILO NOVI PROIZVOD - DOBROVOLJNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Beograd, 20.01.2020. - Nakon detaljne analize domaćeg tržišta osiguranja, i u skladu sa konstantnim nastojanjem da ispuni potrebe osiguranika, kompanija Milenijum osiguranje je krajem 2019. godine predstavila dobrovoljno zdravstveno osiguranje kao novi proizvod na tržištu.

Prepoznajući povećane zahteve za brzim, predvidivim i efikasnim, a iznad svega kvalitetnim zdravstvenim uslugama, proizvodi Milenijum dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja se prilagođavaju specifičnim potrebama i mogućnostima svakog osiguranika. Iz tog razloga postoje različiti programi i paketi dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, u okviru kojih ljudi sa različitim zahtevima mogu pronaći pristupačno osiguranje po svojoj meri, uz pokriće troškova lečenja.

U vremenu kada je svakodnevni život ubrzan, prepun stresa i obaveza, uklapanje lekarskih pregleda u dnevni plan aktivnosti postaje pravi izazov. Polise dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja omogućavaju preglede, intervencije i lečenje bez čekanja, štede vreme osiguranika i olakšavaju efikasnu brigu o sopstvenom, kao i zdravlju članova porodice i zaposlenih.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje na prvo mesto stavlja komfor osiguranika i zato obezbeđuje izbor lekara, moderne tehnike i procedure lečenja, kao i jednostavno zakazivanje pregleda bez čekanja.

Sve što osiguranici treba da urade je da pozovu Global assistance kontakt centar koji će u najkraćem mogućem roku zakazati pregled u željenoj ustanovi sa spiska ugovornih ustanova. Kontakt centar dostupan je 24 sata dnevno svakog dana u nedelji, tokom cele godine.

Na listi ugovornih ustanova Milenijum dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja nalazi se više od sto renomiranih ustanova širom Srbije i njihov broj raste svakog dana. Osiguranici mogu koristiti i usluge u ustanovama sa kojiima Milenijum osiguranje nema ugovor, a troškovi lečenja za usluge ugovorene polisom će im biti refundirani.

U okviru Milenijum dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, moguće je zaključiti ugovor za individualno ili kolektivno osiguranje. Individualnim osiguranjem osiguranik kao fizičko lice ugovara polisu za sebe ili članove svoje porodice, takođe fizička lica, dok kolektivnim osiguranjem pravno lice ugovara polisu za zaposlene i za članove porodica.

Polise Milenijum dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja omogućavaju osiguranicima da sve lekarske preglede obave na vreme i bez dodatnog čekanja, a da prilikom lečenja dobiju stručnu lekarsku pomoć, najsavremenije metode i najbolje opremljene ustanove zdravstvene zaštite.

Na vrh