Nov 16, 2022
Milenijum osiguranje nagradilo najbolje sportiste iz redova Ministarstva unutrašnjih poslova

Kompanija Milenijum osiguranje a.d.o. nagradila je najboljih 107 sportista iz redova Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. Među nagrađenima su pripadnici Sportske jedinice MUP Srbije, koji su učestvovali na "Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama" u Holandiji.

Oni su se vratili okićeni sa 10 zlatnih medalja u sledećim sportovima: džudo, rvanje, tekvondo, karate i streljaštvo. Takođe, nagrađeni su policajci koji su učestvovali u aktivnosti "Sport u policiji", koju MUP Srbije već drugu godinu organizuje u saradnji sa Sportskim savezom Srbije. U takmičenju su učestvovala 3.203 policijska službenika, a njih 43 je osvojilo prvo mesto u ekipnim i pojedinačnim disciplinama.

Svakako ne treba zaboraviti ni buduće policajce, polaznike Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, gde se svake godine organizuje "Dan sporta COPO", kao vid razvijanja sportskog i takmičarskog duha kod polaznika osnovne policijske obuke. U ovom takmičenju je 55 polaznika osvojilo prvo mesto u ekipnim i pojedinačnim disciplinama.

- Milenijum osiguranje čestita svim nagrađenima, a ja se nadam njihovim još većim uspesima u budućnosti. Ovo je mali znak pažnje kako bismo ih motivisali za još bolje sportske rezultate. Naša kompanija, koja ove godine proslavlja 30 godina poslovanja, nastaviće i u narednim godinama da radi na daljoj promociji i afirmaciji sporta i zdravog načina života - rekao je Ljubiša Veljković, predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja.
Na vrh