Mar 31, 2020

Udruženja osiguravača Srbije je u ime Milenijum osiguranja i drugih članica doniralo sredstva za nabavku respiratora i opreme za bolnice Srbije za borbu protiv korona virusa.

Iz doniranih sredstava biće nabavljeni respiratori, testovi na korona virus, reagensi, medicinska i druga oprema potrebna u toku trajanja epidemije. Spisak neophodnih sredstava sastavljen je u saradnji sa kabinetom predsednika Republike Srbije i Kriznim štabom za suzbijanje korona virusa, koji će nabavljenu opremu rasporediti po principu prioriteta.

U verovatno najtežim trenucima za čitavu planetu u poslednjih nekoliko decenija, Udruženje osiguravača Srbije se odlučilo na ovu donaciju kako bi pomoglo napore nadležnih državnih organa i medicinskih radnika da se obezbedi ono što je u ovom trenutku najbitnije za građane Srbije – zdravlje i sigurna budućnost. Udruženje osiguravača se stoga, zajedno sa Milenijum osiguranjem i drugim članicama, pridružilo ovoj humanitarnoj akciji i donacijom sredstava pomoglo nabavku trenutno najpotrebnije medicinske opreme za pomoć obolelima od korona virusa. 


Povezane vesti:


Aktuene informacije o poslovanju tokom vanrednog stanja

Na vrh