May 9, 2022

BG CAR SHOW 2022: Sajamske pogodnosti i za kupovinu osiguranja


Dugoočekivani BG CAR SHOW koji je proteklih godina nedostajao svim ljubiteljima automobila, ove godine se u punom jeku vraća na Beogradski sajam, od 12. do 15. maja.
Osim što je idealna prilika da sajamske pogodnosti iskoristite za kupovinu automobila, ovo može biti dobra šansa da kupite i osiguranje automobila i da dobijete poklon.
Kao tradicionalni učesnik ove manifestacije, Milenijum osiguranje i ove godine za nastup na BG CAR SHOW akcenat stavlja na svoje polise osiguranja motornih vozila, u prvi plan ističući najkompletnije osiguranje automobila - kasko.

Kako vlasnici automobila odlično poznaju sve prednosti kasko osiguranja i smatraju ga nezamenljivim osiguranjem naročito za nova vozila, sa razlogom se kaže da je kasko osiguranje jedini put do potpunog osiguranja vozila. Ova polisa Milenijum osiguranja obuhvata pokriće glavnih rizika:
saobraćajne nezgode ili oštećenja na parkingu, pad ili udarac nekog predmeta, krađu, požar ili eksploziju, kao i vremenske nepogode.

U nameri da svojim osiguranicima uvek ponudi dodatnu vrednost, Milenijum osiguranje je za kupce polise kasko osiguranja tokom trajanja manifestacije BG CAR SHOW pripremilo i poklone. Uz svaku polisu kasko osiguranja ugovorenu na štandu Milenijum osiguranja tokom trajanja BG CAR SHOW ugovarači dobijaju mogućnost da izaberu poklon: protivpožarni aparat za automobil ili mini kompresor za pneumatike, što kupovinu kasko osiguranja uz ovu sajamsku pogodnost čini dvostruko isplativom.

Sa druge strane, ako tražite osiguranje automobila za manji budžet, u ponudi Milenijum osiguranja je i polisa Paket 5+. Ova polisa pokriva pet najčešćih rizika, osiguravajući Vas, Vaše vozilo i putnike u njemu za svega 3.600 RSD godišnje. Tako se u pokrivene rizike ubrajaju osiguranje lica u putničkim vozilima od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, osiguranje od loma stakala na vozilu, pokriće troškova pomoći na putu vlasnicima vozila, osiguranje putničkih vozila usled prirodnih rizika i zamensko vozilo. Polisu Paket 5+ takođe možete ugovoriti na štandu Milenijum osiguranja tokom trajanja BG CAR SHOW.

Ukoliko se dvoumite u vezi sa izborom polise, ljubazno i stručno osoblje Milenijum osiguranja će Vam rado obezbediti više informacija o svakoj polisi i pomoći Vam da donesete odluku koja je najbolja za Vas i Vaše vozilo, a u skladu sa specifičnim zahtevima i mogućnostima.


Štand Milenijum osiguranja na BG CAR SHOW možete posetiti svakog dana tokom trajanja manifestacije u hali 1 Beogradskog sajma.

Na vrh