Jan 21, 2019

Nacionalno takmičenje za studente "Osiguraj znanje"

 

Udruženje osiguravača Srbije uz podršku osiguravajućih društava organizuje edukativnu kampanju  „Osiguraj budućnost“ u cilju podizanja svesti građana o značaju osiguranja.

U pitanju je studentsko, nacionalno takmičenje u rešavanju studije slučaja u oblasti osiguranja, pokrenuto između Fakulteta organizacionih nauka i Udruženja osiguravača Srbije.

Učešćem u takmičenju studentski timovi se podstiču na izučavanje oblasti osiguranja, zajednički rad, strateško i taktičko razmišljanje, generisanje inovativnih rešenja za edukaciju u oblasti osiguranja uz podršku domenskih i mentora u rešavanju studije slučaja.

Takmičenje se bazira na rešavanju studije slučaja i ima za cilj unapređenje pismenosti u domenu osiguranja za najširu ciljnu grupu, podizanje nivoa domenskog znanja i svesti o značaju životnog i neživotnog osiguranja.

U toku je animacija studenata širom Srbije za prijavu. Pozivi će biti upućeni fakultetima u glavnim univerzitetskim centrima Srbije. U Beogradu su to FON, Ekonomski, Tehnološki, PMF, FPN kao i privatnih fakulteti - FEFA, Union, Singidunum. U Novom Sadu - Ekonomski, Tehnološki, a tu su i fakulteti u Sremskoj Mitrovici, Subotici, Zrenjaninu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Boru. Prijavljivanje zainteresovanih traje do 3. februara 2019. godine.

Sve aktuelnosti u vezi sa navedenim takmičenjem možete pratiti na zvaničnoj stranici: http://osigurajznanje2019.fon.bg.ac.rs/

Facebook i Instagram stranice projekta Osiguraj znanje”: www.facebook.com/osigurajznanje2019 i www.instagram.com/osigurajznanje.

Na vrh