Mar 21, 2019

Milenijum osiguranje će predstaviti svoju ponudu na 54. Međunarodnom salonu automobila u periodu od 22. do 31. marta 2019. godine.

Polisa kasko osiguranja pokriva veliki broj rizika koji uzrokuju uništenje, oštećenje ili nestanak vozila, npr. krađa vozila, uništenje ili oštećenje vozila u saobraćajnim nesrećama, požar, udar groma, eksplozija, vremenske nepogode kao što su grom, oluja i poplava i slično.

Pored pogodnosti za kupovinu kasko osiguranja, kupovinom samo jedne polise Milenijum osiguranja pod nazivim PAKET 5+, građani mogu istovremeno obezbediti auto, sebe i ostale putnike.

PAKET 5+ pokriva sledeće rizike: osiguranje lica i putničkih vozila od posledica nesrećnog slučaja - nezgode, pomoć na putu, osiguranje putničkih vozila usled prirodnih rizika (oluja, grom, grad, poplava),  osiguranje loma stakla na vozilu, kao i “zamensko vozilo”. Godišnja premija osiguranja je fiksna i iznosi 3.600 dinara sa porezom na premiju.

Detaljne informacije o kasko osiguranju i ostalim vrstama osiguranja biće dostupne posetiocima tokom trajanja salona automobila na štandu Milenijum osiguranja u Hali 4 Beogradskog sajma u periodu od 10 do 20 časova.

Na vrh